zondag 05 augustus 2018 14:56

Herstart Showteam Epona

 

In 2018 is, na een wat roerige periode, besloten Showteam Epona op te heffen. Nadat een en ander in werking gezet was, hebben Christien en Andrea de koppen bij elkaar gestoken, als oprichters van Epona ging het ons wel erg aan het hart.

“We zouden het ontzettend zonde vinden als Showteam Epona in het geheel zou ophouden te bestaan. We hebben 5 jaar hard gewerkt om een team en naam op te bouwen, en dat is in die jaren aardig gelukt!”

Daarom hebben we in overleg besloten dat we Showteam Epona toch gingen voortzetten, maar in een andere vorm. Namelijk een pas de deux. 2018 staat voor ons nu in het teken van proeven schrijven, passende muziek zoeken en aankleding voor ons en de paarden realiseren. In 2019 zullen we een beperkt aantal shows geven op geselecteerde evenementen.

maandag 05 februari 2018 21:00

Effe noar geffe 2017

Op 3 september heeft showteam epona 2 show gereden op effe noar Geffe. ’s Ochtends vroeg hebben we Dee uit de wei gehaald en gewassen. Ze heeft nog lekker wat brokjes gegeten toen we de auto gingen in laden met alle spullen die mee moesten.  Toen de brokjes op waren en alles ingepakt was zijn we de trailer ingegaan en zijn we vertrokken.

We waren al vroeg aanwezig op het terrein om alle paddocks op te zetten en alles klaar te maken. We zijn daarna wat gaan drinken in Geffe. Om 12:45 hebben we onze eerste show gereden in de frozen jurken. De show verliep soepel  en er was veel publiek.

maandag 11 september 2017 12:39

Horse Event

Wat een ontzettend groot compliment is het voor je team als je voor een tweede keer mag terug komen op HET grootste paarden evenement van Nederland! Wie kent niet het fantastische evenement Horse Event wat dit jaar op 8,9 en 10 september plaatsvond bij KNHS in Ermelo.

We zouden 3 dagen show rijden in de PENNYPISTE waar we vele jonge fans mochten begroeten.

zaterdag 12 augustus 2017 00:00

Burghsedag

Op de burghse dag die op 12 augustus plaatsvond hebben we met het team onze nieuwe show INFINITY gereden. Het was een mooie dag en iedereen had er zin in. Als vanouds was het de première van onze proef en de daarbij behorende kleding.

We hebben 2 mooie shows weggezet en het publiek was enthousiast. Alles klopte gewoon en wat een fijn gevoel is dat!

donderdag 20 juli 2017 20:55

Avondconcours Wouw Vooruit

Het is het begin van de middag op 22 juli als mijn baasje me bij mijn heerlijke grasjes vandaan haalt. Hoera we gaan weer wat leuks doen! Maar helaas, als ik bij de poetsplaats aankom zie ik mijn wasbox al staan. En ja hoor, baasje zet de straal op me en wat al mijn zorgvuldig aangebrachte poepvlekken weg. Na de wasbeurt vlecht baasje mijn staart en doet ze onhandig grote zwarte dingen om mijn achterbenen, ja hallo baasje?? Zo kan ik toch nooit mijn sokken onderpoepen? Maar helaas, baasje luistert niet en zet mij in de rijdende stal en het avontuur begint!

maandag 01 mei 2017 20:28

Animal Event

We zijn voor het eerst gevraagd om op het super bekende evenement Animal Event te rijden! Dolenthousiast waren we toen we dit hoorden.

Alles moet natuurlijk tot in de puntjes strak en verzorgd zijn, dus hebben we vele extra trainingen ingelast om alles helemaal op rolletjes te kunnen laten verlopen.

De Beekse Bergen heeft een fantastisch evenementen terrein waar we op 28,29 en 30 april ons “kamp” mochten opzetten. We hebben 3 fantastische dagen gehad, samen met het NSvT verzorgden we shows en rassendefile’s en waren onze prachtige paarden te zien in de "knuffelbox" bij het stamboek.

Gelukkig waren ook de weergoden ons goedgezind!

vrijdag 23 december 2016 16:08

Nieuwe Website

De nieuwe website van ons showteam is sinds vandaag online, een geheel nieuw ontwerp om het nieuwe showjaar goed te beginnen.

De nieuwe website is gesponsord door Rub-Ster webdesign&promotions..

maandag 21 november 2016 22:10

Ff naor Geffe

Afgelopen weekend waren we te gast bij Ff naor Geffe in Geffen. Dit was een mooie goed verzorgde dag met veel te doen voor jong en oud. We hebben twee shows gereden en we waren aanwezig bij de parade, waar we een mooie rozet hebben ontvangen. Op naar Horse Event!

maandag 21 november 2016 22:10

After movie Elfia

In April van dit jaar zijn we te zien geweest op de Elfia in Haarzuilens! Voor deze gelegenheid hebben we onze outfit en muziek wat aangepast.

maandag 21 november 2016 22:09

Zorgaccomodatie ‘T Zonneke

29 mei zijn we te gast geweest bij Zorgaccomodatie ‘T Zonneke in Dongen.

een enthousiast publiek langs de kant en ontzettend vriendelijke mensen zorgden dat we ons erg welkom voelden.

maandag 21 november 2016 22:08

Koudbloed Event Selevia Hoeve Werkendam

Zaterdag 7 mei was Showteam Epona te gast bij het koudbloed Event op de Selevia Hoeve in Werkendam.

Een zeer mooie locatie waar we ondanks het prachtige weer binnen onze show hebben gereden. Dit was eigenlijk wel prettig, want hier was het koeler dan buiten. We mochten op dit evenement onze jonge onervaren paarden meebrengen om wat ervaring op te doen. Voor ons erg prettig om de jonge paarden rustig te laten wennen, ze hebben zich prima gedragen!

We zijn zeer gastvrij ontvangen en goed verzorgd, een zeer geslaagde dag!

maandag 21 november 2016 22:07

Ons Showteam in het NRC!

Op de Elf Fantasy Fair zijn we zondag na onze show geïnterviewd door het NRC handelsblad.

Er staat een mooi stuk in over Elfia en Epona!

Epona in het NRC
maandag 21 november 2016 22:06

Benefietdag Trailteam

Zondag 17 April reden wij een show als afsluiting van de benefietdag van het Trailteam in Terheijden.

Het weer leek roet in het eten te gooien, maar toen de show naar binnen kon verhuizen hebben we volop genoten, net als het publiek in de afgeladen kantine. De waardering voor onze komst was enorm, een kroon op ons werk!

Nu gaan we toewerken naar de volgende show, een heel weekend op de Elfia!

maandag 21 november 2016 22:05

Genoten op de Terheijdense paardendagen

Met een zestal reisden we af naar Terheijden, om daar twee keer onze show te laten zien. Op deze zonnige dag was het heerlijk op dit evenement in de buitenlucht. Overal paarden, onder de man en voor de kar en een breed publiek die over de gezellige fair snuffelden, gelukkig maakte het publiek tijd om naar onze show te komen kijken en was het gezellig druk langs de ring!

Wij hebben genoten, heeft u ons gezien en heeft u foto’s? Wij vinden het leuk om deze te ontvangen!

maandag 21 november 2016 22:05

Zondag Terheijdense Paardendagen

Aanstaand weekend zijn de Terheijdense paardendagen. Showteam Epona is hier op zondag te zien om 14.30 en 16.15 uur.

maandag 21 november 2016 22:04

Fotoalbum aangevuld

Voor de liefhebbers: het fotoalbum is aangevuld met foto’s van de laatste shows!