donderdag 20 juli 2017 20:55

Avondconcours Wouw Vooruit

Het is het begin van de middag op 22 juli als mijn baasje me bij mijn heerlijke grasjes vandaan haalt. Hoera we gaan weer wat leuks doen! Maar helaas, als ik bij de poetsplaats aankom zie ik mijn wasbox al staan. En ja hoor, baasje zet de straal op me en wat al mijn zorgvuldig aangebrachte poepvlekken weg. Na de wasbeurt vlecht baasje mijn staart en doet ze onhandig grote zwarte dingen om mijn achterbenen, ja hallo baasje?? Zo kan ik toch nooit mijn sokken onderpoepen? Maar helaas, baasje luistert niet en zet mij in de rijdende stal en het avontuur begint!

We komen aan en ik moet nog even blijven staan van het baasje. Een paar minuten later mag ik dan eindelijk de rijdende stal uit en niet te geloven wat een groot veld vol met allemaal sappige grasjes! Maar helaas heeft baasje een inimini stukje afgezet, met niet eens de lekkerste grasjes van het veld.

Niet veel later komen Rogan en Bally ook grasjes eten. Dan is het showtime, de baasjes zijn allemaal geschminkt en in lange capen gekleed. Wij zijn helemaal showklaar, wat betekend dat ik geen grasjes meer mag eten, anders staat baasje te springen, iets met manen opeten ofzo. Onzin, ik eet natuurlijk veel liever grasjes.

Dan gaan we met z’n alle warm rijden en worden we allemaal op de foto gezet door mijn baasjes’ moeder. Dan gaat de show echt beginnen! De baasjes worden samen met ons voorgesteld aan het publiek en dan klinken de zware tonen van de muziek. We zetten een mooie show neer, verteld baasje mij achteraf. Ik weet wel dat we een groot applaus kregen, daar word ik altijd heel blij van!

Hoefjes van Franco