maandag 05 februari 2018 21:00

Effe noar geffe 2017

Op 3 september heeft showteam epona 2 show gereden op effe noar Geffe. ’s Ochtends vroeg hebben we Dee uit de wei gehaald en gewassen. Ze heeft nog lekker wat brokjes gegeten toen we de auto gingen in laden met alle spullen die mee moesten.  Toen de brokjes op waren en alles ingepakt was zijn we de trailer ingegaan en zijn we vertrokken.

We waren al vroeg aanwezig op het terrein om alle paddocks op te zetten en alles klaar te maken. We zijn daarna wat gaan drinken in Geffe. Om 12:45 hebben we onze eerste show gereden in de frozen jurken. De show verliep soepel  en er was veel publiek.

Na dat we de show hadden gereden zijn we terug gegaan naar de paddocks en hebben we ons omgekleed en wat gegeten. De paarden hebben toen lekker staan grazen.

Om 15:45 hebben we onze tweede show gereden in de rode korsetten. Ook deze show ging heel goed.

Na de show zijn we weer naar de paddocks gegaan en hebben we daar nog even rond gereden en ons omgekleed totdat we om 16:45 met alle paarden nog een rassendefilé hebben gereden en er lintjes werden uitgedeeld.

We hebben een ontzettend gezellige dag gehad, en genoten van het prachtige evenement. Terwijl wij het rassendefilé reden werden de paddocks afgebroken en is alles ingepakt. Daarna is iedereen naar huis gereden. Thuis aangekomen heeft Dee wat lekkers gehad en mocht zij weer de wei in met al haar vriendjes.

Wij hebben er heel erg van genoten.

Femke & Dee.